Håll koll på företagets bilar

En digital körjournal underlättar både för ditt företag och för dina medarbetare. Förutom att du alltid har korrekta och uppdaterade uppgifter till Skatteverket så får du en helhetsbild på hur fordonen används i din verksamhet – varje timma, vecka, månad och år. Den ger er stora möjligheter till att effektivisera och organisera er på dagens sätt.

  • Alltid alla uppgifter i ordning när Skatteverket ringer

  • Minskad administration med automatisk registrering

  • Kostnadseffektiva körningar som sparar på miljön

  • Mobilapp för iPhone och Android

  • Se var alla bilar befinner sig – ge uppdraget till rätt bil

  • Rapportera direkt via mobilappen

Jag vill komma igång med körjournaler!
App Dialect körjournal Iphone

Adressregister ur journal

Den digitala körjournalen lagrar information om hur bilen används, men framför allt vilka sträckor som har körts. Föraren behöver således inte hålla koll och bokföra sina mil på traditionellt och manuellt sätt. Vidare kan du enkelt växla läge mellan tjänsteresa och privat, vilket även går att tidsinställa.

Dialect körjournal

Bild på GPS-karta

Vy över trafiken där du är verksam i realtid för att undvika köer och optimera körplaneringen, och på så sätt spara på miljön, dina pengar och fordon.

Analysverktyg Dialect

Analysverktyg

Vår digitala körjournal registrerar all tänkbar information, och läses av med ett tillhörande analysverktyg. Detta hjälper dig och dina medarbetare att bli bättre på att planera och optimera era körmönster, analysera koldioxidutsläpp och på så sätt kan ni sänka bränsleförbrukningen.

Så här skaffar du digital körjournal till ditt företag

Vill du veta med om digitala körjournaler?

Att införskaffa en ny digital lösning till dig själv, dina medarbetare och din verksamhet kan kännas stort och skrämmande av många anledningar. Vi är väl medvetna om detta och arbetar därför för att du ska hitta de rätta lösningarna, känna dig trygg och ha kontrollen över dina investeringar. Vi är med dig från start till mål, och framåt i din digitaliseringsutveckling.

Fyll i dina uppgifter så får du möjlighet att få veta allt kring digitala körjournaler, om det är en lämplig lösning för just ditt företag, hur installationen kan gå till och självklart mer om vilka vi är och hur vi arbetar med dig.

Tjänstsida - Digital körjournal