Loading...
Office 3652018-12-27T14:59:52+00:00

Öka din produktivitet med hög trygghet

Med Microsoft Office 365 kan du och dina medarbetare arbeta på dagens sätt – effektivt var ni än befinner er. E-post, Officepaketet och alla gemensamma och privata filer finns tillgängliga online – på alla enheter. Kontakta oss så hjälper vi dig att investera i rätt lösningar, installera dem och hjälpa er att komma igång!

  • Anpassningsbart och användarvänligt

  • Personlig service och anpassning

  • Kostnadseffektiv lösning på individnivå

  • E-posthantering i världsklass

  • Smidig flytt från din gamla lösning

Office 365

Officepaketet i molnet

Genom Office 365 får du möjlighet att arbeta i program du känner till. Allt från klassikerna Word, Excel, PowerPoint, Outlook till Skype och mycket mer.

Program Office 365

Skapa ett bättre samarbete

Oavsett vart du befinner dig kan du dela filer, dokument och kalendrar med dina medarbetare – för ett tätare. mer effektivt och bättre samarbete.

One drive Office 365

Kostnadseffektiv lösning

Office 365 är flexibelt. Du kan välja vad du behöver, hyra funktionalitet per månad och betala bara för det du behöver. Du har självklart alltid tillgång till de senaste versionerna av programvarorna.

Så här skaffar du Office 365 till ditt företag

Guldcertifierad partner till Microsoft

Dialect telemontage AB är en guldcertifierad partner till Microsoft och leverantör av deras lösningar inom Office 365. Vi är glada över att kunna erbjuda dig och ditt företag populära och anpassningsbara programvaror i världsklass – allt från e-posthantering, gemensamma kalendrar till videokommunikation och smidigt delande av filer till din telefon, surfplatta och dator.

Office 365 enheter

Vill du veta med om Office 365?

Att införskaffa en ny digital lösning till dig själv, dina medarbetare och din verksamhet kan kännas stort och skrämmande av många anledningar. Vi är väl medvetna om detta och arbetar därför för att du ska hitta de rätta lösningarna, känna dig trygg och ha kontrollen över dina investeringar. Vi är med dig från start till mål, och framåt i din digitaliseringsutveckling.

Fyll i dina uppgifter så får du möjlighet att få veta allt kring Office 365, om det är en lämplig lösning för just ditt företag, hur installationen kan gå till och självklart mer om vilka vi är och hur vi arbetar med dig.

Tjänstsida - Office 365