Loading...
Mobil arbetsorder2018-12-27T14:59:22+00:00

Effektivisera arbetsorders och tidrapportering

Med Mobigo hjälper vi service- och installationsföretag med personal på fältet att effektivisera och förenkla sin arbetsorderhantering och tidrapportering. Med minskat pappersarbete och förenklad administration av arbetsorders såväl på kontoret som ute på fältet kan stora besparingar göras i både tid och pengar. Vi använder det dagligen. Kontakta oss och kom igång snabbt och smidigt du också!

  • Ökar kassaflödet

  • Ökar informationstillgången

  • Ökar kontrollen

  • Minskar pappershanteringen

  • Eliminerar onödigt dubbelarbete

Koppla till ditt affärssystem

Med Mobigo integrerat till ditt affärssystem sköter du enkelt underhåll av kund och artikelregister och exporterar underlag från Mobigo till faktura.

Tillgängligt överallt

Mobigo kan användas i telefonen, på surfplattan och datorn – det enda du behöver är tillgång till en webbläsare.

Anpassningar och moduler

Mobigo har ett brett och flexibelt stöd för anpassningar och tilläggsmoduler vilka kan integreras med ditt företags övriga system.

Så här skaffar du mobil arbetsorder till ditt företag

Certifierad leverantör av Mobigo

Vår verksamhet, tillsammans med många andra, har blivit mer effektiva tack vare Mobigo. Det är ett komplett system för arbetsorderhantering där du får enkel överblick över kommande, pågående och avslutade arbeten, materialåtgång, restider, arbetstimmar, faktureringsunderlag och mycket mer.

Vi är glada och stolta över vara en certifierad leverantör och partner till Mobigo för att kunna erbjuda dig deras lösningar och tjänster.

Vill du veta med om mobil arbetsorderhantering?

Att införskaffa en ny digital lösning till dig själv, dina medarbetare och din verksamhet kan kännas stort och skrämmande av många anledningar. Vi är väl medvetna om detta och arbetar därför för att du ska hitta de rätta lösningarna, känna dig trygg och ha kontrollen över dina investeringar. Vi är med dig från start till mål, och framåt i din digitaliseringsutveckling.

Fyll i dina uppgifter så får du möjlighet att få veta allt kring mobil arbetsorder, dess enkla hantering, om det är en lämplig lösning för just ditt företag, hur installationen kan gå till och självklart mer om vilka vi är och hur vi arbetar med dig.

Tjänstsida - Mobil arbetsorderhantering