Loading...
It2018-12-30T20:50:49+00:00

Molnbaserat affärssystem

Vi är en certifierad leverantör av det molnbaserade affärssystemet Visma.net ERP. Låt alla i din verksamhet arbeta modernt, effektivt och enkelt med hanteringen av era affärer, automatisering av fakturor och bokföring, samtidigt som ni sparar tid och pengar – vart ni än är.

Sammankopplat telefonisystem

Genom vårt smidiga, användarvänliga och sammankopplade telefonisystem Dialect Unified missar ni inga viktiga samtal. Vi kopplar ihop alla era telefoner – mobiler som fasta – till ett enda system som anpassas efter era medarbetares tillgänglighet, avdelningar, telefonköer och mycket mer.

Mobil arbetsorderhantering

Vi är en certifierad leverantör av det mobila arbetsorderhanteringssystemet Mobigo, som förenklar och effektiviserar hur din verksamhet arbetar med era uppdrag. Med Mobigo skippar ni onödigt pappersarbete och välkomnar smidigare och snabbare arbetssamarbeten på kontoret och ute på fältet.

Programvaror i världsklass

Vi är en guldcertifierad leverantör av Microsofts produktparaply Office 365, där du och dina medarbetare får tillgång till programvaror i världsklass – som ni känner igen. Med bland annat Word, Excel, PowerPoint och Outlook kan ni arbeta effektivt med hög säkerhet genom anpassning på individnivå.

Digital körjournal

Vi levererar digitala körjournaler för din verksamhets arbetsfordon. All information om era körsträckor och koldioxidutsläpp registreras automatiskt och är alltid uppdaterade – så du och dina medarbetare har full kontroll och kan spara in på miljön och onödiga utgifter.