Loading...
Dialect Unified2018-12-30T20:53:25+00:00

Missa inga viktiga telefonsamtal

Ta med dig telefonväxeln när du jobbar utanför kontoret så behöver du aldrig missa några viktiga samtal. Svara, koppla samtal och gör hänvisningar direkt i mobilen. Med en mobilväxel kan du svara på det fasta numret i din egen mobiltelefon och vara lika tillgänglig för dina kunder som när du är på kontoret.

  • Fria samtal i Sverige, inom EU och till utlandet

  • Fungerar med alla operatörer och abonnemang

  • Garanterad driftsäkerhet på 99,9%

  • Kan användas i mobilen, fasta telefonen och i datorn

  • Svara på ditt fasta nummer oavsett var du befinner dig

  • En av marknadens absolut smidigaste telefonilösning

Unified mobilväxel på iPhone

Ökad tillgänglighet

Säkerställ att någon alltid är tillgänglig för dina kunder. Skapa svarsgrupper för till exempel ”Försäljning” eller ”Kundtjänst” och låt flera personer svara på samma nummer så dina kunder aldrig känner sig glömda.

Dialects Telefonväxel Unified

Bästa möjliga service – oavsett vart du är

Logga snabbt och enkelt in med mobilappen för att hänvisa och vidarekoppla dina viktiga samtal rätt, och ge dina kunder lika bra service oavsett var du befinner dig.

Tydliga besked till dina kunder

Sätt en hänvisning när du är ledig eller upptagen och meddela när du väntas vara tillbaka. Automatisk synkning mot din Outlookkalender.

Så här skaffar du Dialect Unified till ditt företag

Vill du veta med om Dialect Unified?

Att införskaffa en ny digital lösning till dig själv, dina medarbetare och din verksamhet kan kännas stort och skrämmande av många anledningar. Vi är väl medvetna om detta och arbetar därför för att du ska hitta de rätta lösningarna, känna dig trygg och ha kontrollen över dina investeringar. Vi är med dig från start till mål, och framåt i din digitaliseringsutveckling.

Fyll i dina uppgifter så får du möjlighet att få veta allt kring vårt sammankopplade telefonisystem, om det är en lämplig lösning för just ditt företag, hur installationen kan gå till och självklart mer om vilka vi är och hur vi arbetar med dig.

Tjänstsida - Dialect Unified