Missa inga viktiga samtal - ta med växeln i mobilen

En mobil växel olik alla andra. Telefoni som du vill ha den

Det får du genom anpassningsbara funktioner och vår vägledande expertis. En modern mobilväxel som passar just ditt företag. Du blir heller inte inlåst med begränsade möjligheter. Det är ditt arbetssätt som styr. Inte begränsningar i operatörens nät eller vilken typ av telefon som systemet stödjer.

Välj bland telefoner och operatörer
Olika yrkesroller behöver arbeta på olika sätt, på kontoret och utanför. Därför väljer de flesta företagen att använda flera telefontyper: mobil-, fast- eller mjukvarutelefon. Det gör fler än 70% av Dialect Unifieds kunder idag. Det är även lika viktigt att kunna blanda operatörer. Tre av fyra företag som använder Dialect Unified har fler än en operatör.

Arbeta effektivare med större tillgänglighet
Dialect Unified har alla funktioner du behöver och förväntar dig av en modern ip-växel. Röstbrevlådor, hänvisnings-meddelanden, svarsgrupper, snabbval, samtal väntar och mycket mer därtill. Det hjälper dig att öka servicegraden till dina kunder, liksom konkurrenskraften för ditt företag.

Ta kontroll över dina telefonikostnader
Dialect Unified fungerar som en telefonitjänst i molnet. Detta betyder att du slipper dyra investeringar i hårdvara och betalar istället en låg månadshyra. Dina telefonikostnader blir också mer förutsägbara och lätta att kontrollera. Telefonikostnaderna hålls även nere genom att alla i företaget kan ringa kostnadsfritt internt genom de operatörsavtal som vi ordnar. Och du kan ringa gratis när du reser i utlandet genom att bekvämt använda mjukvarutelefonen i datorn och ett headset.

Mer om Dialect Unified

Panasonic Telefonsystem
Detta är en avancerad kommunikationsplattform för nätverkslösningar. Den erbjuder röstbrevlåda, support för digital telefoni och IP-telefoni, digitala/IP-nätverk och applikationer som Unified Communications-lösningar.

Unified – en mobil växel med fria samtal

Unified, ta med dig telefonväxeln när du jobbar utanför kontoret så behöver du aldrig missa några viktiga samtal. Svara, koppla samtal och gör hänvisningar direkt i mobilen.

  • Fria samtal i Sverige och till utlandet när du ringer via växeln
  • Kan användas med valfritt mobilabonnemang
  • Fungerar i din smartphone, fasta telefon och dator

Fria samtal till fast pris ger dig full kostnadskontroll

Fria samtal till Sverige och Norden från 169 kr/mån. *
Fria samtal till hela världen från 249 kr/mån. *
Inga startkostnader eller minutavgifter. Du betalar endast för betalsamtal, t ex nummerupplysning. *

* Kostnad för mobilabonnemang tillkommer. Kontakta oss för fullständiga villkor.

Besvara tre enkla frågor och få en prisuppskattning ( till Dialects Unified-hemsida)