It/nätverk – vi projekterar, inventerar och installerar

Detta är vårt just nu snabbast växande område. Vi projekterar, inventerar och installerar allt inom nätverk och IT. Vi har blivit något av specialister på att optimera så att utrustningen passar för ditt företags verksamhet, behov och storlek.

Vi har idag riktigt bra personal på området IT-tjänster som har ett genuint intresse och som förstår vikten av ett väl fungerande nätverk.

  • Kanske har du idag ett nätverk som är oorganiserat och strular?
  • Behöver du IT-personal under en kortare period?

Det blir allt vanligare att vi idag blir inhyrda till företag och under en period arbetar intensivt med IT-miljön för att strukturera upp och förbättra.
Hör av dig för kostnadsfri rådgivning eller ring 0522-65 69 90

david_big

David Aronsson
IT-säljare
0522-65 69 90

mikael_big

Mikael Andersson
IT-Tekniker
0522-65 69 90

christian_big

Christian Wiklund
IT-tekniker
0522-65 69 90

Allt inom IT-tjänster

IT-tjänster - vårt just nu snabbast växande område.

Projekteringar, inventeringar och installationer av allt inom nätverk och IT. Vi optimerar din utrustning så att den passar för ditt företags verksamhet, behov och storlek.

Fiberblåsning och optoförläggning

Vi har egna utrustningar som grävmaskiner, maskiner för fiberblåsning optoförläggning, fibersvetsar, mät och analysinstrument. Välutbildad och erfaren personal , Serviceåtkomst året om dygnet om.

Hemsidor och grafisk formgivning

I samarbete med Websajt Communication hjälper vi dig även med hemsidor, sociala medier och grafisk kommunikation såsom broschyrer, logotyper, foldrar m.m. Websajt har för övrigt gjort våra logotyper och hemsidor genom åren.